EVANGELISATIE

STRAAT EVANGELISATIE

Onze missie is om het evangelie te verspreiden rond de wereld, beginnend in Roemenië. Wat we regelmatig doen is straat evangelisatie. Een krachtige manier om geactiveerd te worden in onze christelijke wandel en in ons geloof, mede doordat we de kracht van God aan het werk zien en mensen tot Christus zien komen.

TRAINEN VAN LOKALE CHRISTENEN

Het discipelen en trainen van lokale christenen is een effectieve manier om de wereld te bereiken met het evangelie. Jezus zegt dat de oogst gereed is maar dat er een gebrek aan arbeiders is. Heroes Arise wil arbeiders trainen om de oogst binnen te halen. Onderwerpen tijdens de training zullen (o.a) zijn:
  • hoe breng je het evangelie
  • hoe bid je voor zieken
  • een levenstijl van bidden en vasten
  • hoe bid je voor bevrijding
  • geleid worden door de Heilige Geest
  • start met het maken van discipelen


Het beste onderdeel van de training is de praktijk. Samen zullen we de straat opgaan om in praktijk te brengen wat we geleerd hebben!

-

ZENDINGSREIZEN

Regelmatig maken we zendingsreizen om de boodschap van het Evangelie te verspreiden in andere landen van de wereld. Deze reizen helpen ons om Jezus' levens-veranderende boodschap, van hoop en redding te delen in elk land. Tijdens de reizen willen we lokale kerken toerusten in hun geestelijke groei, ze bewust maken van; waarom het evangelie en opwekking zo belangrijk is, en we willen training geven op het gebied van evangelisatie, om God's oogst binnen te halen.

-

Zou je graag contact met ons willen opnemen betreft evangelisatie of heb je een andere vraag? Vul gerust het contact-formulier in met je vraag!