NOODHULP OEKRAÏNE

 

Sinds de inval van Rusland in de Oekraïne zijn we intensief betrokken geraakt bij het helpen van de vluchtelingen uit de Oekraïne. Er is in de afgelopen weken geweldig veel humanitaire hulp op gang gekomen door verschillende landen, organisaties en individuen!


Als Heroes Arise spelen we ook in op de nood onder de vluchtelingen. Momenteel rijden we zo'n 2 keer per week op en neer naar de grens om hulpgoederen te leveren aan partner organisaties aan de grens. Deze hulpgoederen worden deels uitgedeeld aan vluchtelingen aan de grens en het ander gedeelte wordt in de Oekraïne op verschillende locaties gebracht, daar waar de nood het hoogst is. Ook helpen we mee met verschillende werkzaamheden om en nabij de grens. Vanaf de grens nemen we vluchtelingen mee en brengen we ze naar hun gewenste bestemming.


DONATIES

Donaties worden gebruikt voor het verstrekken van voedsel, dekens, matrassen, medicijnen, kinderspeelgoed. Ook worden donaties gebruikt voor financiële ondersteuning voor hosting families die constant vluchtelingen opvangen, voor transport van vluchtelingen naar hun eindbestemming, voor brandstof en verblijf aan de grens.


Link naar '- SUPPORT'